måndag 24 oktober 2011

Höstsol

Vilka underbart fina höstdagar vi har just nu! Man står ut med frostiga, kalla morgnar på ett helt annat sätt när man vet att solen tänker titta fram senare under dagen. Nu får man verkligen passa på att "tanka" D-vitamin inför mörkret som komma skall...


Konserten igår blev verkligen precis en sådan där "maffig" upplevelse som jag hade hoppats på; musikens kraft är onekligen en mäktig sådan. Hoppas att publiken hade det lika trevligt, hihi!

6 kommentarer:

 1. Här har vi haft 12 grader varmt och solsken idag. Snacka om att vädret är förvirrat just nu... Inte för att det gör mig speciellt mycket. Får gärna bli så förvirrat att vinter liksom hoppas över, om man nu frågar mig. :-)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Va kul att det gick bra med kören. Den 5 nov ska dottern vara med i musikslaget för andra gången. Denna gången ska evenemanget hållas i arenan. En gick för en som älskar musik!

  Underbart höstträd!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar höstbild! Precis sådär upplevde jag höstljuset idag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Läcker höstbild du tagit!!! Du har alldeles rätt, man ska tanka ordentligt när det är solsken...idag är det däremot rätt svårt att fylla på förrådet...
  Kul med konsert!! Övertygad om att publiken njöt precis lika mycket, man smittas av sång-och musikglädjen om de som framför konserten är så engagerade som ni verkade vara.
  Ha´en fortsatt skön tisdag!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vacker bild! Vad roligt att det gick bra igår :)

  Det blir nog ingen större rokad här hemma, vid närmre eftertanke. Var ska vi göra av alla böcker?? Det går inte att ha både soffa och bokhylla... Jaja, dagens ilands-problem va? Hoppas ni får upp er bokhylla klart, det är så skönt med ordning!

  SvaraRadera
 6. Hisnande att stå och kolla rakt upp i ett träd sådär. Vacker bild!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!