fredag 30 december 2011

Toffelhjälte

Märkligt vad det där med ledighet gör med en. Från hyfsat städad till hobo, liksom. När jag beskådat mig själv de senaste dagarna har jag mest mötts av följande: Flanellklädda pyjamasben och fötter i stora tossor. Jag kan inte tänka mig att det finns någon som är lika bra som jag på att päsa och göra ingenting!


Men hör och häpna; idag tänker jag ta på mig riktiga kläder och åka en sväng till stranden i Åhus. Så att man iallafall får lite syre. Och sen kan man ju åka hem och dra på sig tossorna igen utan att skämmas...

14 kommentarer:

  1. Så himla mysigt att bara gå omkring i pyjamas och tussar - då är man riktigt ledig :)

    Kram från Australien♥

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen mig. Jag har inte fått något vettigt gjort denna veckan. Bara suttit i soffan, framför datorn eller legat i sängen. Det städade huset är ett minne blott. Men idag, idag ska det hända grejer. Här ska städas och ordnas inför morgondagens nyårskalas. Dessutom skiner solen idag. Hur lyxigt är inte det?

    kram kram

    SvaraRadera
  3. Har varit galet lat jag med dessa dagar, inte likt mig dock....Men skönt är det:)

    Gott Nytt År!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Joho du jag kan oxå bara vara, skäms nästan ;-) Men idag skiner solen och det är skönare grader ute, och då får jag energi, tänker lite på vad jag ska säga på jobbet när dom undrar vad jag har gjort, kanske bara skrattar bort det. Ulrika

    SvaraRadera
  5. Jaha, då kan du ju vinka!

    Här är vi faktiskt också riktigt bra på att lata oss. I dag drog jag på mig hemmamyskläder och en jacka utanpå det för att köra Erica till tåget. Ingen kommer att se mig ändå tänkte jag. Men det blev en liten ändring. Maken ringde nämligen och bad mig så in på Bosses färg för att fråga en sak angående vårt projekt i källaren. Det var lite pinsamt att gå in där faktiskt men som tur var fanns inga andra kunder än jag. Funderade ett tag på att förklara varför jag såg ut som jag gjorde men det hade nästan känts ännu dummare.
    Jaja, när jag kom hem funkade ju myskläderna perfekt. Det blir nog mest sofan i eftermiddag för att titta på Tour de ski-tävlingarna.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag har heller inga problem med att slappa. Idag har jag börjat placera ut julklapparna på sina rätta platser. Det är ju bara en vecka sedan julafton, varför stressa?! Nu blir det Tour de Ski på tv och lite fler praliner och fika. Nej, jag förtar mig verkligen inte.

    Ha så skönt på stranden. Dra några andetag åt mig också. Kram!

    SvaraRadera
  7. Vilka jättehärliga sockor du har!
    Visst är det väl skönt att få loda omkring lite som man tycker!
    Ha en härlig dag på stranden och
    GOTT NYTT ÅR!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  8. Härlig med tid för slappande!!

    Gott Nytt År!
    /Frida

    SvaraRadera
  9. Det gör du alldeles rätt i!! Varför stissa upp sej när man inte behöver...??
    Ha ett bra slut på 2011 och ett riktigt Gott nytt 2012!!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Kikar in för att önska dig ett gott nytt år!
    Jamenvisst är det väl underbart! Jag kör på din stil och njuter i fulla drag. Verkligheten kommer förr eller senare så det är lika bra att njuta medans man kan!
    Så fin hyacinten är med mossan!
    Hoppas ni får en fin nyårshelg!

    SvaraRadera
  11. Koppla av o ha det gott!

    Gott Nytt år också, kram Tina

    SvaraRadera
  12. Låter som om du har en helt fantastiskt underbar jul! :)

    Gott Nytt År!

    Kram/ anna

    SvaraRadera
  13. Precis som det ska vara!! :o)

    Gott Nytt År!

    Kram

    SvaraRadera
  14. Fyy vilken onödig ansträngning att ta på sig kläderna- själv gick jag med rumpan bar idag;) Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Kram Johanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!