onsdag 30 maj 2012

The Mad Hatter

Hatt är ett måste när man trädgårdsarbetar i flödande solsken (och i ösregn med för den delen). Den här braiga modellen hittade jag när vi var i USA under påsken:


Bilden är tagen för cirka en månad sedan. Det har hunnit hända en del sedan dess, bland annat har ädelsyrénerna vuxit ännu en bit, och just nu blommar de för fullt. 

De trista torra pinnarna i bakgrunden (rester av fjolårets gullris) är dessvärre inte helt bortrensade än, men snart. Fast den otuktade delen av trädgården är fortfarande rena rama djungeln, så då passar det ju in på det exotiska temat med lite afrikanskt savannstuk också, hehe!

8 kommentarer:

 1. Snygg hatt. När jag jobbade utomhus under somrarna i fält så höll jag på att få solsting och värmeslag när det var sådär 30 +. Då tog jag min hatt, modell liknande din, och blötade den i kallvatten - sedan på knoppen. När hatten hade torkat så blötade jag den igen... och igen. På så sätt höll jag huvudet kallt :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin hatt! En sån skulle jag också ta på mig. Min jag har är en jeansmodell och inte alls lika snyggt, men den fungera ju ändå. ;)

  Ha en fin kväll!
  Ute

  SvaraRadera
 3. Själv är jag ingen hattfantast, men den där var snygg. Lagom tuff för trädgårdsarbete och tillräcklig skugga för ögonen.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Den var minsann snygg! Jag har aldrig haft hatt i trädgården men det skulle jag kanske fundera på att ha?

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, du ser ut att vara något mellan upptäcksresande och trädgårdsarbeterska!
  Hatten är viktig när man jobbar i trädgården - helt klart! Vilken fiffig en du har hittat!
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Det var ett vackert hus Ni har,villa Solhäll.
  Det tror jag är perfekt att sätta
  tänderna i.Jag hållermed Dig finns det någon annan blomma som doftar så underbart som Pioner.
  Tack för att jag fick titta in till Dig

  SvaraRadera
 7. En så DÄR hatt är jag spekulant på! Har haft en sån men den är sen länge spårlöst borta. Den modellen är toppen för en sån som mig som älskar att vara ute när det regnar. Vad mycket fint det händer i er trädgård, plattläggningen är jättefin! Jag gillar när det inte är för perfekt.
  Ädelsyrenerna, ska det bli en häck?
  Ja, du gör verkligen skäl för ditt namn, Fröken Grön!
  Ha det bäst!
  Kram från värmland

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!