torsdag 26 juli 2012

Fönster mot verkligheten

När det är så här varmt får man passa på att måla om sina sorgligt flagnande fönster. (Ja, ett av dem iallafall...) Det fläktar så skönt i röda rummet när rutorna är bortplockade, och trädgården kommer härligt nära.


Härmed är hälften av alla dubbelfönster på huset målade, det vill säga 3 av 6. Två blev målade förra sommaren och så nu ett den här sommaren. Här förtar vi oss minsann inte i onödan! Fast om vädret håller i sig imorgon kanske jag tar mig an ett till. (Med betoning på kanske...)

P.S. Tack för din snälla kommentar, Eva A! Nästa gång du kör förbi får du tuta! Och Jessica, jag är ledsen, men det blev fönstermålning istället för rabattgrävning idag! =) D.S.

9 kommentarer:

 1. Förstår lite hur du känner, när vi bytte fönster förra sommarvärmen i maj,då fläktade det så skönt..
  Det är skönt att ta det easy ibland!

  kram

  SvaraRadera
 2. så härligt det ser ut när man tittar ut genom ditt fönster. en riktig sommarbild.
  Ha det fint.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen26 juli 2012 kl. 19:44

  Haha, ja det gjorde du rätt i! Vi tog trollabadet istället, snäppet bättre. Rabatten o nävorna finns kvar ett tag till :)

  SvaraRadera
 4. Hej Fröken grön! Äntligen äntligen är jag uppkopplad och kan kika in hos dig! Det var länge sen sist!!
  Nu ska jag läsa ikapp alla missade inlägg!

  SvaraRadera
 5. Åh, det var tappert att måla i värmen! Vi behöver också måla fönster, har köpt färg och allt men först var det för kallt och blött och nu på tok för varmt. Pust! Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Vad duktig du är och målar fönster i ökenvärmen! Pust o stön! Mycket pill blir det, men jag tycker det är riktigt kul med fönstermålning. Eller ja själva målningen, förarbetet är oftast rena pesten...

  Och vilken finhörna du gjorde av fulhörnan. Bara sådär. Den gröna stolen är bara helt underbar!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 7. Så klokt att måla fönster - det borde ju jag också göra, men det är så mycket jag "borde" hela tiden! Här har jag fullt upp med grädset...! Ja, du hör ju hur jag försvarar mej!:)

  Ha en skön dag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 8. Ni har det så fint så fint. Tänk vad nöjd du blir sedan när det är klart! Tack för kommentarer hos mig Grönis!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Vad du är duktig som tar tag i det där med fönstermålning! Det skulle jag verkligen också behöva. Idag får jag nästan ingenting gjort på grund av värmen. Ska försöka ge mig på gräsklippning trots allt. Det ska visst komma regn i helgen och då är det bra om det är snaggat.

  Kram i sommarvärmen!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!