onsdag 15 augusti 2012

Gult hav

Nämen, är det rapsen som blommar så sent? Nej, det är ett hav av gullris som böljar nere i den oröjda trädgårdsdelen (a.k.a. "moraset") på baksidan.


Här gäller det att man inte är allergisk mot gula blommor i trädgården. Vad som händer med det här området i framtiden återstår att se, men tills vidare behåller vi det som det är. Jag tycker faktiskt att det är riktigt läckert!


8 kommentarer:

 1. Jag gillar det också, även om gult i trädgården är ovanligt hos mig!

  kram

  SvaraRadera
 2. De där ja, kallar dem blommor bara för att slippa slita av mitt hår i rensandet.. De finns överallt i vår trädgård. Blundar o låtsas att det är mina favoriter ;)

  SvaraRadera
 3. Gillar gula blommor...och dessa är underbara tycker jag.
  Ha en fin vecka nu kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Jag blir mer och mer förtjust i gult i trädgården, jag blir liksom glad av det och gullris har jag länge tänkt att skaffa och sätta på en del av tomten som är lite risig! Jättevacker bild av det också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Det är väldans vackert! När det är lite på avstånd sådär. Och inte mitt i pionrabatten vilket var läget här tills för en månad sedan när jag grävde bort det "gula havet". Det frösår sig friskt vet du... ;)

  Tamara

  SvaraRadera
 6. Ja, det är verkligen vackert, även om de är gula! Den här sommaren har de gula blommorna fått ersätta solen lite....!:) Man NU har vi väl äntligen fått lite sommar...!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!