tisdag 28 augusti 2012

Jo då...

... nog fanns det naturgrus och säckar med sten på uppfarten när jag kom hem från jobbet. Och jag kunde naturligtvis inte vänta till helgen, utan har redan varit ute och bökat i flera timmar. 

Markduk i botten, minst 10 skottkärror grus och en kantring av sten ligger nu på plats i naturbersån. Det är inte riktigt färdigt, men jag kan iallafall ana hur det kommer att bli när det är klart, och jag är nöjd som bara den. Imorgon får jag fixa till slutfinishen. Kanske blir det foto taget då, innan dagsljuset försvinner.


Jag konstaterar förnöjsamt att jag bara har skrapat på ytan av grushögen på uppfarten, och att det knappt syns i säckarna att jag har varit där och plockat. (Fast bilden är tagen innan jag började gräva.) Det finns mängder med material kvar till nya roliga projekt, hurra! Trädgårdssäsongen är nog inte slut än, trots allt.

8 kommentarer:

 1. Spännande! Blir nog jättefint tror jag.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen28 augusti 2012 20:42

  Ska spana in imorgon! O du, skulle du mot all förmodan inte vilja ha all sten vet jag någon som kan befria dig från den! :D

  SvaraRadera
 3. Jodå, det där ser faktiskt riktigt roligt ut. Konstigt ändå att sten och grus kan vara så intressant att greja med :-) Och snyggt blir det ju. Fin blogg också!

  SvaraRadera
 4. Så spännande. Hoppas det blir precis så bra som du tänker dig.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Antar att fröken är trött i ryggen och armarna idag?! Det är slitigt att jobba med sten. Men attans så fint det kommer att bli! Ser fram emot efter-bilderna :)

  Jag gillar att man blir klar hyfsat snabbt när man jobbar med sten och att man kan ändra efterhand om man vill. Det är inte lika "hugget i sten" som när man bygger i trä. Där måste man ju planera mer exakt. Inte min grej riktigt eftersom det sällan planeras så mycket. Det bara blir. På gott och ont...

  Kram tamara

  SvaraRadera
 6. ÅHH Va härligt.. kan du ta o sända hit en säck.. jag vill oxå ha!! Är ju så härligt med stenar...

  SvaraRadera
 7. Klart att säsongen inte är slut än=))
  Finns väl att göra under den underbara hösten också!

  Vilket jobb att skotta ut allt.
  Bra kämpat=))

  SvaraRadera
 8. Oj vilket snyggt grus! Naturgrus säger du, är det lite mer rundat än annat grus, tycker det ser ut så, ursnyggt!
  Ser en massa andra snygga stenar i säckarna också, åh vilken trädgårdslycka!

  Lycka till, kram Marie-Louise

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!