måndag 15 oktober 2012

Putte i badet

Putte heter hon visst. Inte så kvinnligt kanske, men det kompenserar hon på andra sätt. Igår eftermiddag satt hon där så ensam och smutsig, ute i regnet på byggvaruhusets ödsliga trädgårdsavdelning. Nu sitter hon ensam och smutsig ute i regnet i vår trädgård, mitt i den lilla minidammen vid naturbersån. Fast hon ser ju inte lidande ut precis, snarare tvärtom...


Var går gränsen för som kan bli ett elegant inslag i trädgården och vad som är att totalt gå över gränsen? Vad som är kitschigt och vad som är kul? Tja, om sambon och jag egentligen har riktig koll på det där med trädgårdsdesign vete katten...


... men vi har iallafall ganska roligt på våra spontana shoppingrundor! 

14 kommentarer:

  1. Sååå härligt, du räddade henne från ett ovisst öde, bortglömd där på bakgården...klart hon är lycklig att få hamna i ditt fantastiska "badkar" och du gränsen är inte passerad ännu, även om den tangeras en smula :))
    regnhälsningar från
    evalott

    SvaraRadera
  2. Hon ser ju jätte glad ut över att ha fått flytta hem till er =)

    SvaraRadera
  3. Oj hon ser verkligen ut att trivas här i backen! Ska allt spana in lite extra imorgon, hon va riktigt läcker, eee hmm, ja men jo cool liksom!

    SvaraRadera
  4. Hon måste tillhöra det vinterbadande släktet - nu har du ju början till en samling på temat "Badande damer". Jag har ju mina grodor och de är verkligen inte vackra men jag samlar dem i en grupp som står aningens i skymundan... då blir de lite mer som ett humoristiskt inslag.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Oj vad den här damen måste njuta nu när ni räddat henne från den smutsiga bakgården !
    Ibland bara talar tingen till en .... och hon passar ju så bra där i dammen !
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    SvaraRadera
  6. Lite härlig ser hon ut där i vattnet.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Ja, inte ser hon missnöjd ut iallafall! :) Anna

    SvaraRadera
  8. Störtskön donna! Passar perfa i badet ju :)

    Så, då hade jag inte helt fel om den nya butiken ändå. Fast jag skrev nog Nöjd istället för Fröjd tror jag... Verkar vara värd ett besök! Apropå besök. Sambon pratade om att vi måste åka o hälsa på hans gamla kollega som bor i Osby. Japp, det kan vi göra sa jag. Kanske knackar vi på hos er också. Skulle gärna se det fina hallgolvet live ;)

    Kram Tamara

    SvaraRadera
  9. Äh, en naken dam är väl aldrig fel! ;)

    SvaraRadera
  10. Det kan jag säga, om det är för mycket eller inte spelar ingen roll, för den dagen jag har en trädgård( läs kolonilott) så ska jag fylla den med vackra statyer!!
    Jepp, jag gillar det jag!

    SvaraRadera
  11. Jag tycker att "Putte" gör sej väldigt bra hos er och är, i mina ögon, inte ett dugg kitchig! Om ni däremot skulle släpa in gamla bildäck och färglada trädgårdstomar och målade svanar....ja, då vete sjutton...!:)
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  12. Jamen vad roligt.. jo, jag minns när jag stod modell för den där skulpturen, det var i maj när... Hihi...
    Jag tycker det är roligt att ni skapar det NI tycker är kul, vackert och roligt hos er. Vem bryr sig om hur det "ska" vara!
    Tycker hon ser lite kall ut ändå.. ska hon få bada vak hela vintern? *S*

    Ha en fin dag!
    Hälsningar
    Linnea "Putte" Silversmed ;)

    SvaraRadera
  13. Putte...en sådan vacker dam kanske kan få ett mer passande namn vad det lider....??!! Å inte ser hon då frusen ut, njutande däremot...kan nog vara för att hon hamnat i en vacker trädgård med folk som uppskattar hennes skönhet...Trädgårdsdesign...det är upp till betraktaren, och framför allt till ägaren!! Snyggt tycker jag!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  14. så fint.
    Ha en fin kväll.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!