lördag 1 december 2012

Makalösa Miss Li

Ingen har väl undgått att lägga märke till den makalöst duktiga artisten Miss Li i höst. (Om man inte hade gjort det för länge sen, det vill säga.) Redan innan "Så mycket bättre" började sändas, så bokade sambon och jag biljetter till hennes spelning på Kulturbolaget i Malmö, och igår kväll gick den av stapeln. Jisses amalia, vilken konsert det blev!


Det tog bara några minuter, sedan var vi alla fullkomligt fascinerade och förälskade i yrvädret på scenen, som fullkomligt pumpade ut energi över hela lokalen. Den här tjejen behärskar sin röst på ett sätt jag aldrig har hört maken till, och hon är fullständigt befriad från popvärldens ofta så plastiga och sexfixerade kvinnoideal. Miss Li är ett naturbarn, en härlig förebild för unga tjejer idag!

En Miss Li-konsert borde skrivas ut som medicin till alla hösttrötta, deppiga själar i vårt avlånga land. Det är rena vitamininjektionen, och nu har jag minsann fått mig en dos som garanterat räcker hela vägen fram till jul!

8 kommentarer:

 1. Den dosen skulle jag behöva! ;)
  Trevlig första advent!

  SvaraRadera
 2. Smitta mig är du snäll! Kommer ni o åker snowboard racer imorgon? ;)

  SvaraRadera
 3. Grannen var det ja... Det där med etnisk, ja jag säger då det...

  SvaraRadera
 4. Teknik, what à...

  SvaraRadera
 5. Men åhhh nu blev jag avundsjuk! Glad för er skull men åh vad jag vill jag också. Jag förstår verkligen att det var mer än toppen!

  Trevlig första advent!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Låter som en fantastisk konsert
  Gillar henne verkligen ,men har upptäckt henne nu efter så mycket bättre
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 7. Jaa,,, hon är verkligen härlig!
  Hon kör sitt race i alla låtar, och gör allt på sitt eget egna sätt!
  GILLAR!

  Ha det gött, fröken Grön, denna första Advent!

  Kram Linnea

  SvaraRadera
 8. Ja jag tycker så om miss Li.. hon har underbar röst..o så svänger det om hela henne då hon spelar o sjunger..Hon sjunger ju oxå med Lars Winnerbäck..o de är så BRA!!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!