fredag 8 februari 2013

Ljusare tider

Bussen till och från mitt jobb kör förbi i backen utanför Solhäll. Ibland funderar jag på om jag skulle lämna in ett förslag till trafikplanerarna i kommunen om att de borde göra en hållplats precis i vårt grindhål, men å andra sidan tycker jag det är rätt kul att spana in vårat lilla ruckel lite grann så där från ovan två gånger om dagen. Och  5-minuterspromenaden till och från busstationen nere på byn är nog mer än välbehövd motion för annars ganska så lata skolfröknar...

När jag kom åkandes efter jobbet idag så ropade jag nästan högt av lycka: Äntligen hade utomhusbelysningen kommit på plats i nocken på utsidan av glasverandan! Och jag har fått ett nytt favorituttryck: Skymningsrelä. Är inte det veckans vackraste ord, så säg?


Elektrikern är nu även klar med alla dragningar invändigt (utom i källaren), så det blir storstädning  på Solhäll i helgen. Jag trodde aldrig jag skulle säga att jag längtar efter det, men det gör jag!

4 kommentarer:

 1. Så fantastiskt skönt att blir klara med det förstår jag.
  Ha en fin fredagskväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Jag såg det först! Blev helt till mig jag också så bra det blev! Storstädning säger du? Erikshjälpen då, har du glömt erikshjälpen?

  SvaraRadera
 3. Så fint den lyser, lampan på verandan! Jag förstår att de måste kännas befriande efter allt bökande och storstädning måste vara rena befrielsen i sammanhanget!
  Hoppas du hinner pusta emellanåt och njuta lite av helgen också!
  Kram
  Lisa och snödrivorna!

  SvaraRadera
 4. Snygg ytterbelysning. Vi har också sådana lampor :)
  Kan nog förstå att du längtar efter att storstäda, att få färdigt.

  Kramar

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!