torsdag 14 mars 2013

Våren, ho ho?

I förrgår morse när jag gick till bussen var det -13 grader ute, och igår eftermiddag började det snöa igen. Det har snöat hela dagen idag och hela världen är vit. Var i all sin dar har våren tagit vägen?


I min otåliga väntan köper jag färska kryddor och sätter i köket, blundar, sniffar och låtsas att jag står i min kryddträdgård...

7 kommentarer:

 1. Ja, jag undrar också var våren är, vi har haft förra vecka så underbara dagar med sol och plusgrader och igår och idag -24/-20 brrr, det räcker nu, tycker jag. All snö måste ju hinna smälta...jag blundar här också
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja var tog den vägen? Det är inte speciellt roligt nu förutom att det blir ljusare för varje dag och det får man ju vara glad för trots allt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Och hos mig var det minus 28 grader när jag skulle åka till jobbet häromdagen! Tur att det blir varmare mitt på dagen när solen kommer fram... Men vi kallar det för vårvinter här!

  SvaraRadera
 4. Jessica, grannen14 mars 2013 21:23

  Sniff sniff! Snyft snyft! Snart snart!

  SvaraRadera
 5. Så hade vi det igår - ymnigt snöfall hela dan och på tvärs ibland! Säkert fick vi 1 dm!!!! Ja, var är våren! Just hemkommen från körövning med min kör som jag leder. Vårsångerna känns inte så övertygande....ännu! :)
  Just nu har vi -18 grader!! Brrrr, så kallt det är! Kranen får droppa inatt...också!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Ja, hallå, det undrar jag också! 14 cm snö var inte vad jag drömde om nu i mars... *suckar* Själv tänker jag påskpyssla och ignorera snön i helgen. Ha en fin helg (och glöm inte lukta på örterna då och då)! Kristina

  SvaraRadera
 7. Hej! Bra gjort, blunda hårt så kanske sommaren kommer!:) Jag provar tänka våren i dag! Har blommdjungel i det soliga köket just nu!
  Önskar dig en mysig fredag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!