tisdag 28 maj 2013

Äntligen källardags!

Imorgon drar så äntligen källarprojektet igång. Någon lyxrenovering är det inte direkt tal om, men den gamla putsen (som redan har börjat vittra sönder) ska knackas ner, väggen och fönsternischerna ska stärkas lite här och där, och sedan ska ny puts upp. 


Måla om tak, väggar och golv kan vi sedan göra själva. Tänk att det snart ska bli lite ordning och reda i vår "dungeon". Och tänk att man förhoppningsvis slipper tvätta om de grejer man tappar på golvet...

8 kommentarer:

 1. Det måste kännas jätteskönt att få lite ordning i källaren!
  Alltid härligt när sega projekt äntligen blir av!
  Lycka till!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen28 maj 2013 20:12

  Kommer bli fint som snus de!

  SvaraRadera
 3. Det låter ju jättespännande. För min smak behövs inga lyxrenoveringar.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Låter spännande!!och blir säkert bra. Du får visa sen . ha de bra!

  SvaraRadera
 5. Lycka är en källarvägg med puts som sitter kvar på väggen!

  Vilken skillnad det kommer att bli när allt är klart. Elementet som hänger på väggen är coolt. De där modellerna är de allra snyggaste. Om ni ska ha kvar det är ett tips att lämna in det för blästring. Kostar inte många kronor och du slipper måla det själv.

  Good luck!

  SvaraRadera
 6. Åh vad skoj! Vad ska ni ha där nere sen?

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Vad skönt! Vi har precis varit lite mitt i det där med källarprojekt. Såå skönt när det blir klart! Blev lite full i skratt över bilden, tyckte det satt en platt-TV på väggen innan jag såg att det var ett element!

  kram louise

  SvaraRadera
 8. Härligt att komma i ordning och kunna utnyttja sina utrymmen. Källaren är ett sådant där framtidsprojekt för oss. En sådan där plats man är glad över att gästerna aldrig vill se när man går husesyn ;) Liza

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!