torsdag 23 maj 2013

När jag ändå var i farten...

... igår kväll passade jag på att plantera om en pelargon som jag fått av min mamma. Nu står den nere i köksträdgården i den gamla Kockums-hinken som fyndades på loppis i Hjärsås härom veckan. Med lite svinto och diskmedel blev den riktigt fräsch! Det flätade pilstödet har duktiga Pernilla gjort, och det får nu tjänstgöra en tredje trädgårdssäsong här hemma. Så fint!


Själv är jag inte riktigt lika händig, men jag har iallafall totat ihop ett eget klätterstöd av jutesnöre och gamla slanor från syrenhäcken. Skevt och dant blev det, men här ska det förhoppningsvis klättra brytbönor framöver i sommar.


Tidigare i vår skrev jag om Stora boken om trädgårdsprojekt, och nu har visst författarinnan hittat den lilla recensionen, för hon skriver så fint om mitt inlägg på sin egen blogg. Så roligt! Om du vill kan du läsa här.

6 kommentarer:

 1. Fint det blev med hinken, sånt gillar jag! Kul att författaren uppmärksammade ditt inlägg :) Liza

  SvaraRadera
 2. Jättefint med pelargonen i hinken
  och den , pistödet var verkligen fint ,men även ditt tycker jag gör sig i lådan
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Tummen upp på den! Ja hela alltet alltså! Coolt att hon hittat till dig, sånt känns alltid lite overkligt tycker jag...

  SvaraRadera
 4. Vad fint du har det i din köksträdgård! Gillade verkligen stödet för bönorna. Måste hitta på ngt här hemma som fungerar till gurka och störböna...

  Vad roligt att du gillar mitt växthus! Det gör jag också ;-). Det är ett Maxi 4 från Willab med lite tillval såsom dubbedörr, förhöjda sidor och nockdekorationer.

  Malin

  SvaraRadera
 5. Så fint du har det!!! Städat o prydligt! Ha en skön fredagkväll..

  SvaraRadera
 6. Så fint du har det! Snyggt med emaljhinken, jag älskar också sådana prylar, är lite snål om dem så än så länge får de flesta vara kvar inomhus, men några har jag iallafall utomhus:) ...och de där egenhändigt gjorda stöden, de kommer att bli kanonbra senare i sommar:)
  Ha det gott.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!