fredag 10 maj 2013

Nästan som sommar

Ännu en varm och härlig trädgårdsdag. Jag har (hör och häpna) inte grävt så mycket idag, men har räfsat, röjt och pysslat lite i köksträdgården. Nu är alla luktärtfrön (tack J!) planterade, bland annat i den gamla tvättunnan. Några överblivna miniplantor från jordgubbslandet har fått flytta till tunnor och zinkbaljan har fått komma fram från vinterförvaringen i ladan.


Och lilla badkrukan Siw har också fått komma ut i sin egen lilla balja. Jag får nog smörja på henne lite solskyddsfaktor så att hon inte bränner sig.


Så vansinnigt skönt med lediga dagar! Det känns nästan som den riktiga semestern har börjat. Som pricken över "i" åt jag hallonkräm och mjölk till lunch, - kan det bli somrigare än så?

7 kommentarer:

 1. Jessica, grannen10 maj 2013 19:05

  Håller tummarna att något gror!

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har gjort för luktärtorna! Otroligt dekorativt och läckert!

  Den lilla badkrukan är underbar och passar så fint där i det grunda vattnet!

  Här har klippts gräset ffg på torpet - helt slut! *pust*!
  Ha en fin helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Tidigare idag tänkte jag att det kändes som semester. Härligt men trist när man inser att det är 3,5 v kvar att jobba. Härliga lediga dagar hur som helst.

  Det är så fint med vatten. Jag har dumt nog borrat hål i en zinkbalja som jag nu vill ha som vattenbalja. Ska prova att laga med solikon.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Även mullvadar måste hämta andan ibland :-) Gillar din Sivan och så läckert med flytkloten.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Lediga dagar och sol det är en bra kombination, det är bara härligt.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Men så söt hon var lilla Siv :) Liza

  SvaraRadera
 7. Låter som en underbar dag! Jag saknar trädgårdsrum och annat, här är det mest gräs och grus just nu känns det som... Jaja, så är det när man flyttar till nybyggt, klart att det tar lite längre tid att få till rum och mysiga hörn i trädgården. Men ibland vill jag bara att allt ska hända - NU!

  Hoppas det blir en riktigt somrig dag idag också!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!