torsdag 20 juni 2013

Doft av sommar

Nu blommar schersminbuskarna vid ladan så det knakar. Om kvällarna när jag har gått och lagt mig kan jag känna doften genom sovrumsfönstret. Blommorna är en fantastisk upplevelse, för både näsa och öga, vill jag lova.


Vid lunch idag unnade jag mig att tjuvstarta semestern med några timmars kompledighet. Jag gick direkt till Växtmästaren innan jag tog bussen hem, där jag unnade mig lite nya perenner. Det blev vit salvia, murklocka, stjärnflocka och jungfrunäva i påsen. Sen kan ni tro att jag har grävt och donat i rabatterna i flera timmar. Mer än en granne gick förbi och konstaterade att jag var koko, som stod där med spaden i högsta hugg i 30-gradig värme, haha!

Här sitter jag nu och pustar, med lortiga sommarfötter och jord upp till hårfästet. Jag tror jag ska gå ut och duscha av mig med trädgårdsslangen. Nu väntar fem härliga veckor, där kalenderns blad ännu så länge är helt vita. Kan livet vara bättre?! 

6 kommentarer:

 1. Jessica, grannen20 juni 2013 kl. 19:26

  Tänk på att jag alltid har rätt! Du e lite koko, liksom jag, jag badade i barnpoolen, hahahaha!

  SvaraRadera
 2. Låter underbart! Trevlig semester!

  SvaraRadera
 3. Happy holiday fröken Grön!
  Och glad midsommar :)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att det finns fler galningar än jag. När jag grävde upp skuggrabatten idag tänkte jag för mig själv "du är inte klok som gräver i den här värmen". Men vad gör man när man inte kan vänta?

  Hoppas du får en riktigt härlig midsommar. (Du kan ju hälsa min fd. svägerska om du känner för det. Det grämer mig lite att hon får se din trädgård före mig.)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag har också börjat min semester, men bara fyra veckor, men det är gott nog. Önskar dig en glad midsommar och en skön semester!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Låter härligt med komptimmar, nya perenner och grävning.

  Ha en trevlig midsommar!

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!