lördag 15 juni 2013

En dag i Köpenhamn

Ikväll bloggar jag sittandes på ett tåg från Köpenhamn, där jag tillbringat dagen med två kära väninnor. En härlig dag! Vi har hunnit med både kultur, shopping, fika och god mat. Eftersom ingen av mina båda väninnor hade varit på det fantastiska museet Glyptoteket, så började vi dagen där.


Vi fikade i det underbara orangeriet och tittade på gamla grekiska statyer. Det är rätt kul att vara kulturtant, får jag säga!


Sedan blev det en del strosande i affärer, där vi bland annat stötte på världens läckraste skyltdocka. Ett sådant befriande skönt inslag i en värld som annars är så kroppsfixerad.


När vi klev in på Hovedbanegården för att åka hem, så började regnet falla. Bra tajming, kära vädergudar!

5 kommentarer:

 1. Underbara skyltdockor och bakelserna ser goda ut. Här har det kommit in lite åska och regn nu precis så det är soffmys här.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad dråpligt! Tidigare idag satt jag och funderade på om jag kanske skulle ta med mor till Köpenhamn.....märkligt sammanträffande....
  Kul skyltdockor! Håller med om att det känns befriande i vår kroppsfixerade värld.
  Ha en under bart skön helg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fantastisk sida du har! Verkligen fin och intressant blogg och en smula igenkänning :) Alltid kul att läsa om någon som brinner för samma saker!
  Ha en fin dag!
  /M

  SvaraRadera
 4. Jessica, grannen16 juni 2013 kl. 07:38

  Med sånna bakelser tänker jag också bli kulturtant!
  Hmmm tycker jag känner igen den modellen... Konstigt!

  SvaraRadera
 5. Häftigt med naturliga skyltdockor. Fram för fler sådana!

  Har du sommarlov nu förresten? Jag ska nämligen till IKEA i veckan (tisdag förmiddag troligen) och tänkte komma förbi och kolla in den blå containern ;) Och kanske kan jag då också säga hej till grannen också.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!