tisdag 11 juni 2013

Renoveringskaos igen

Idag var det lite spännande att komma hem från jobbet. Smatten ser onekligen lite annorlunda ut än vad den gjorde när vi gick imorse! Den gamla tak- och golvpanelen är bortplockad och nu ser man helt plötsligt "skelettet" i innerväggarna. Jag måste säga att vi är positivt överraskade över att något som har sett så halvdant ut på utsidan faktiskt ser riktigt rejält ut på insidan. 

Överraskade blev vi också över alla de getingbon som tydligen har suttit bakom panelen och som nu ligger över hela golvet. Hur många som helst! Tur att man inte har vetat om det...


Jaha, nu lever vi i renoveringskaos igen. Märkligt hur fort man vänjer sig och bara gillar läget. På något sätt är det lite lättare nu när det är så skönt att vara utomhus. Och så vet vi ju hur bra det kommer bli när allt är klart!

6 kommentarer:

 1. Jessica, grannen11 juni 2013 kl. 20:06

  Iiiiiiii! Getingar! Bläääää! Men fint kommer det bli!

  SvaraRadera
 2. Så spännande och så fint det kommer att bli! Jag är övertygad om att "smatten" blir jättefin och trappan likaså!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Det är väl just det, man vet hur bra det förmodligen kommer bli. Därför står man ut med stöket.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh så spännande!Du ska se va det blir fint o bra!Med både ny trappa,o fint där inne.Vilket fint bord av symaskinens underdel.kram

  SvaraRadera
 5. Det blir nog jättefint! och värt mödan. Håll ut bara!:)

  SvaraRadera
 6. Det finns en del överraskningar bakom gamla väggar!! Är det "bara" getingbon så går det väl an...värre när det syns att det bott mer än EN råttfamilj bakom tapeten...!! Ska spännande att se resultatet!!
  Kram kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!