söndag 28 juli 2013

Luften dallrar

Luften dallrar över "Glesbygd". Tidigare under dagen kom det några retfulla regndroppar, men mer än så blev det inte och nu är det varmare än någonsin. Att vara ute känns inte det minsta lockande, men jag tassade just ut över det varma gräset för att plocka en bukett zinnior i köksträdgården. Den här blomman har verkligen blivit sommarens absoluta favorit för mig, och jag har redan svårt att tänka mig nästa sommar utan den. Så karamelligt ljuvlig!


Till min lycka hittade jag en nästan full burk i ladan med rätt röda färg till vår nya bakdörr. "Sök och du skola finna!" Nu ligger dörren målad och klar på bockar nere i källaren. (Det skulle ju bli regn idag...) och jag längtar tills allt är klart med renovering av hall och smatt, så att vi får börja plocka ihop och göra fint här hemma. Fast det dröjer nog några veckor än...

6 kommentarer:

 1. Trevlig blogg du har! Och jag kan föreställa mig hur vacker din bukett med karamelliga zinnior är.
  Nu ska jag kika runt lite till.
  Ha en trevlig kväll.

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen28 juli 2013 19:31

  Nästa år blir det zinnior här också, igen. Även fast det går sådär för de jag har... Skönt att dörren klarade sig! Ha en bra första jobbedag. Snart e det helg! ;)

  SvaraRadera
 3. Idag blev det bara varmare och varmare! Nästan 30 grader mot kvällen. 22 som de tär nu känns mer lagom :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj, vad varmt det var idag!
  Det var faktiskt så att man längtade efter lite regn.
  Vilka fina zinnior du har! Jag har några stycken, men de är så få att jag inte kan med att plocka in dem. Fler nästa år!
  Ha det bra!
  Ulrika

  SvaraRadera
 5. Efter att ha sett zinnior hos Ruben så är de ett måste hos mig med. Så vackra!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Det verkar vara mycket lokalt detta med regnet och åskan! Vi fick mängder med regn på kort tid i fredags morse, även igår! Hoppas att ni också får lite mera nu.

  Ja,så vackra blommorna är! Sensommarskönheter!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!