tisdag 22 oktober 2013

Kanske, kanske inte

Jag tänkte att dagens blogginlägg skulle handla om hur jag sitter och kurar i fårskinnstofflor och ullkofta framför brasan i gröna rummet. Precis så där som jag gjorde igår kväll och kvällen före det. Men ikväll blir det minsann ingen brasa, för i nordöstra Skåne har vi haft närmare 17 grader varmt hela dagen. Makalöst vad vädret kan ändra sig!


Istället sitter jag i en fåtölj med vidöppet fönster och funderar över hur vi alltid lyckas "höga" oss. I fredags hade vi undanplockat och nystädat överallt i hela huset, men av den insatsen kan man inte skåda många spår idag. Smutsiga klädhögar, rena klädhögar, smutsig disk, gamla tidningar, nya tidningar, obäddat... Kanske förbarmar jag mig över disken iallafall. Eller kanske inte...

7 kommentarer:

 1. Här blir det brasa trotts alla grader vi haft idag, men så bor jag ju lite mer norr ut :) brasa och tidning jo visst, fint som snus!

  SvaraRadera
 2. 14 grader när jag körde hem i eftermiddags. Inte dåligt!

  Ja, de där högarna. Var kommer de ifrån? Vem gör dem? Kan man utrota dem?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja,du - de högarna, de högarna! Nu är det ju i o för sig fyra dagar sedan du städade - inte konstigt att det har hunnit växa! Hos mig hade de nog hunnit bilda en lavin på fyra dagar. Tyvärr är de nog inte utrotningsbara - det är bara den ena sockan av ett par som lyckas försvinna hela tiden.../ Siv

  SvaraRadera
 4. Vilket bra ord! Höga oss, precis det gör vi här hemma.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Strunta i disken=))
  Då har vi fått ert gamla väder...
  För här blåser det och regnar för fullt!

  Må så gott idag//Hannis

  SvaraRadera
 6. Varmt här också. Vi hinner nog elda ska du se;)
  Så fin du har det!!

  SvaraRadera
 7. Tänk att de där högarna alltid kommer tillbaka, ofta bara timmar efter att de försvann;) Måste fråga vad er vackra gröna tapet kommer ifrån?
  Kram Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!