onsdag 9 oktober 2013

Myspysbelysning

När det gäller inredning gränsar vi nog till galenskap här hemma emellanåt. Jag menar, hur många andra har en strumpautomat som vägglampa i hallen? Stor och klumpig är den förvisso, men att få tända den om kvällarna är rena hedersstunden. Jag ÄLSKAR den!


Snacka om den ultimata myspysbelysningen, hehe! För myspysbelysning vill man ju absolut ha så här års, när vi har tagit steget in i höstmörkret på riktigt. Hade jag fått bestämma hade vi tryckt på pausknappen nu och gått i ide fram till i april. Jag har nog varit en björn i ett föregående liv...

7 kommentarer:

 1. Jessica, grannen9 oktober 2013 kl. 19:11

  Fint är det! Fast du, tänk efter hur du brukar gitta in dig i julen, julskinka, skumtomtar, köttbullar o glögg... Mys på högsta nivå. Erkänn!

  SvaraRadera
 2. Gillar den typen av galenskap ;-) den är ju så häftig! Kan också tänka mig att gå i ide fram till dess att vårens sköna solstrålar tittar fram!
  Fortsatt fin kväll! /Marie L

  SvaraRadera
 3. Ni har verkligen myspys och så rart i ert fina hus! Men gå i ide - jodå, här är en till! Snart är det november - vojne, vojne!!! :)

  Det ser i alla fall läckert ut i er nygjorda smatt och strumpautomaten gör sej verkligt bra där den står!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Tycker det är härligt att du vågar tänka utanför ramarna. Det är så man skapar ett personligt hem :) Liza

  SvaraRadera
 5. Den där strumpautomaten är ju "to die for":) Vill ha, vill ha, vill ha:)
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Hahaha, den är så kul den där strumpautomaten! :)
  Finfin myspysbelysning!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. haha..ja du är rolig, en björn.. hoho..då har jag säkert vart en hamster..samlar på allt. Strumpautomaten är bara så häftig!ger bra mysbeslysning.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!