måndag 25 november 2013

Doppareda'n

Alltsedan vi "blev med badkar" har det blivit lite av en tradition här hemma att vi tar oss ett dopp framåt söndagskvällen. Eftersom det är ett sittbadkar med dubbla ryggar, så är det stort nog att rymma både gubben och mig. (Nåja, nästan iallafall...) Rena rama vikingafasonerna att bada i samma balja, kan man tycka. Fast vi väljer att kalla det miljömedvetenhet, hihi! Kvalitativ samtalstid och lägre räkning för uppvärmning och avlopp får vi på köpet. Och för mig, som ALLTID går och är konstant småfrusen, är ju det där badet dessutom en riktig hälsoinvestering. 


Makalöst vad införskaffandet av badkar har förhöjt känslan av livskvalitet! Om gubben min får drömma, så är det bara en vedeldad bastustuga i trädgården som saknas innan lyckan är total.

5 kommentarer:

 1. En liten vedeldad bastu nere i moraset kan han väl få? Fattas bara annat. Själv är jag ingen badfantast men jag kan ändå sakna ett badkar ibland. Det skulle ju gå plats i badrummet.

  Ha det gott.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen25 november 2013 20:58

  Vem är gubben? :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig idé med söndagsbad! Annars var det väl lördagar som gällde förr i tiden, men då hade nog badet en annan funktion.
  Skönt med en njutarstund, som det säkert blir.

  Er hall är helt ljuvlig i förra inlägget! Jag förstår att ni tittar till den då och då! :)
  Kram
  LIsa

  SvaraRadera
 4. Vad härligt! Bada är så skönt. Vi har ett gammaldags och ganska stort badkar, och när våra tre barn var lite mindre hände det att vi badade hela familjen! Förstår inte riktigt hur det gick till:-) Det blev kanske inte några njutarstunder och jag skulle inte kalla samtalen kvalitativa, men ganska kul var det!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 5. Vad härligt! jag njuter av att kunna basta närhelst vi vill. Någon gång skulle vi kunna sätta in ett badkar, hade varit extra extra vardagslux ;)
  kram *piah*

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!