fredag 22 november 2013

Stormpynt från skogen

Det har varit en grå dag i "Glesbygd". Maken och jag har suttit inne och kurat i mysbrallor mest hela dagen, men på eftermiddagen tog vi en liten tur ut i skogen för att leta stormfynd att pynta trädgården med nu till advent. Det låg omkullblåsta tallar och granar lite överallt, så vi hade inga problem att hitta det vi sökte. När vi kom hem kunde jag naturligtvis inte hålla mig, utan var tvungen att pynta verandatrappan meddetsamma.


Den gamla skottkärran fylldes med tallris och en hel hög med granris hamnade nedanför trappan. Jag har även lagt granris runt några av mina mest köldkänsliga rosor, så nu hoppas jag att de överlever vintern. Den lilla sockertoppsgranen i korgen på översta trappsteget har stått ute i trädgården ända sedan förra julen; snacka om seg liten krabat! Som belöning får den stå på första parkett det här året.

5 kommentarer:

 1. Så fint, välkomnande och hemtrevligt!
  Ha det så gott!
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Jätte Snyggt! Måste ut och leta fynd jag också:)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen22 november 2013 19:46

  Perfekt! Då vet jag vart jag kan hitta det jag söker! :)

  SvaraRadera
 4. Åh så mysigt!
  Jag tog lite granris från en fallen gran förra helgen men behöver mer. har inte gjort något med det jag hämtade hem iofs ;), men jag ska.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fint med granris att torka fötterna på! Det gäller att se det positiva i stormens framfart och det gör ni verkligen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!