fredag 31 januari 2014

Äntligen linneskåp!

Att bo i ett litet hus medför ransonerade förvaringsmöjligheter. Vi har till exempel bara en enda garderob, som maken och jag delar på. Sänglinne och dukar förvarar vi i en stor gammal kista i gröna rummet, men alltsedan vi fick iordninggjort nere i tvättstugan så har vi spanat lite efter ett linneskåp att ställa där. Idag hittade vi så äntligen det perfekta skåpet, på ett ställe två byar bort som handlar med antikviteter och dödsbon. (Klicka här.)


Skåpet är gammalt och otroligt gediget. Det är lagom högt, lagom djupt och lagom brett för att kunna stå i vår lilla tvättstuga. Inne i skåpet finns fyra rejäla hyllplan, där alla våra lakan och dukar kommer att få plats.


Nu fick vi inte med oss skåpet direkt, men jag tog några snabba bilder med mobilen i affären. Självklart var jag tvungen att styla till omgivningen lite och flytta bort några fula gamla stolar. Jag passade på att ställa dit en gammal dammejanne när jag ändå var i farten, haha! Maken bara skakade på huvudet, men följde sedan tålmodigt principen vi har här hemma att var och en får skämmas för sig själv. Förhoppningsvis får vi det hemkört på tisdag i veckan som kommer. Sen ska här organiseras!

12 kommentarer:

 1. Så jättefint skåp!
  Blir en aning avis på kan jag säga.............
  Svårt att hitta sådana i dag faktiskt.

  Nu önskar jag dig en skön helg,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Himmel vilken fint skåp! Får det ändå inte plats vet du vart det flyttar eller hur? Svens levererar
  Minst sagt!

  SvaraRadera
 3. Vilket perfekt linneskåp! Det är jättefint som det är, men har du planer på att måla det i typ grönt ;)

  Hoppas det är Svens gäng (de har hjälpt oss flytta flera gånger) som flyttar skåpet till er för det ser vääääldigt TUNGT ut.

  Ha en go helg!

  SvaraRadera
 4. Förresten. Du såg inte om de hade några gamla spegeldörrar med karm på "lager"?

  Tamara

  SvaraRadera
 5. Mycket snyggt!
  Det är så praktiskt med skåp som sväljer mycket.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej, vilket fint skåp, blir säkert bra för dukar mm. Efter att jag läst din blogg, läste jag en Allerstidning från förra året, gissa vad jag såg? Kolla den här adressen: http://allers.se/lage-for-linne/ det ser ju precis ut som ditt!
  Hälsningar Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Det kommer att bli så fint såå!!!
  Själv har jag linnet i fulaste fulaste trådbackar...och det där med 'stylingen' FÖRSTÅR precis; oss bloggare emellan...är det inte bloggvänlig bild-så ser man till o ordna det.Punkt slut! ;) kram *piah*

  SvaraRadera
 8. Vilket perfekt och jättefint skåp du hittade! Det kommer ju att svälja massor!
  Jag skulle behöva ett liknande i mitt arbetsrum...!

  Jag känner igen mej i fixandet när du ska fota! :)
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 9. Underbart skåp! Förstår att du är nöjd. Jag gillar er lilla regel... :)

  SvaraRadera
 10. Snyggt skåp! Kommer ju blir jättefint som linneskåp. Svens är himla bra, de har hjälpt oss flytta ett par gånger. Hade däremot ingen aning om att de sålde möbler också, där ser man.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 11. Väldigt fint. Hoppas du inte måla. Tycker det är synd när man målar över sådana fina gedigna trämöbler. Det verkar vara på mode nu. Supersnygg!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vi har inte målat om det. Det är ju så vackert precis som det är!

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!