torsdag 23 januari 2014

Inte längre pingvin

Faktum är att min man är gift med en pingvin. För det är nog mest som en sådan jag ser ut när jag struttar omkring på isiga underlag så här års, livrädd för att halka och slå mig. Häromdagen kom maken hem med en liten present till mig; en ask innehållandes ett par rejäla isbroddar i gummi att trä utanpå skorna. 


Jisses vilken tantvarning, tänker nog en del. Åhh vilken kärleksgåva, tänker jag! (Ni noterar väl speciellt de vackert gröna piggarna?)

6 kommentarer:

 1. Ha,ha ja det är både tantvarning och mycket kärlek. Själv har jag sedan år tillbaka icebugs. Nödvändigt då hunden har fyrhjulsdrift och inte vill bli koppelvan! Leve tanten.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag har också köpt mej ett par icebugs. Så nu hörs det när man kommer.Men de är bra så jag känner inget tant varning bara omsorg om sig själv.

  SvaraRadera
 3. Ja...det är en riktig kärleksgåva!! Jag hade turen att få ett par Icebugs av mannen i julklapp. Så nu går jag som det vore sommarväglag när jag ska ut med hunden, helt suveräna. Och som någon sa...vad kostar en veckas sjukskrivning...? Då är de där Icebugsen redan betalda...
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas snälla snälla O köpte några till sig själv också! Fniss fniss

  SvaraRadera
 5. Jättebra! (Tantvarning eller ej!)
  Jag har sådana för löparskorna om jag springer när det är snö eller halt. Det går inte annars enligt mig.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ja, det gäller verkligen att ta det försiktigt nu när snön kan ligga ovan på isen - så lömskt!

  Klok karl du har och broddarna passar ju i färg dessutom! :)
  Ha en härlig helg och på med broddarna!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!