måndag 6 januari 2014

Nyårslöften?

Tydligen är det så att januari är den månad på året då gymmen har som allra flest besökare. "Nytt år - nytt liv" verkar vara en devis som många eftersträvar att leva efter, iallafall för en liten stund. Själv har jag slutat tro att jag är annorlunda i januari än vad jag är resten av året. Vill jag leva sundare en period så gör jag det. Vill jag äta flottiga munkar med glasyr så gör jag det. Och det vill jag just nu! 


Imorgon ringer klockan 06.15 för första gången på väldigt länge. Vi får väl se hur det går, men det känns faktiskt riktigt OK att återgå till vardag och rutiner. Då kanske det dessutom blir färre munkar av bara farten.

6 kommentarer:

 1. precis så är det.. jag äter också munkar o choklad.. om jag vill o låter bli om jag känner för det.. men det är sällan de blir så. haha.. varför skall man tro att man skulle va annorlunda o börja på gym tex just i jan då man inte springer på det de andra 11 månaderna...kramar

  SvaraRadera
 2. Jag håller fullkomligt med dig om det där med nyårslöften! Vill man ändra på något kan man ju göra det när som helst. Min syster som tränar året om ska ta en liten break nu i januari för att det kommer att vara så fullt på gymmet..haha!

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen6 januari 2014 19:20

  Jag håller med dig, träning, dieter eller dylikt är inte bra för kroppen om de bara pågår sporadiskt, utan ska fungera i det långa loppet får att funka! Eee bladder, men ja typ. Men de där munkarna...

  SvaraRadera
 4. Nej jag vill inte att klockan ska ringa 06:15...Avskyr det.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Livet är till för att njutas! Tror nog att sund kosthållning och motion av egen vilja, gör att man sannerligen kan smaka på en godbit eller två :-)

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 6. OMG vad gott det såg ut! Blev idag lite hånad av mamma då hon åt pytt till lunch och jag tre lussebullar, ja, livet är hårt för en vegetarian ibland!

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!