onsdag 19 februari 2014

Lökar på gång

Våren kommer alltid tidigt till rabatten på framsidan. Där, precis längs husgrunden, har lökarna det varmt och gott och tittar gärna upp redan så här års. Sen tar det alltid flera veckor innan det händer något mer, men medge att det onekligen ser hoppfullt ut!


Nu blir det lite sportlov för mig resten av veckan. Så skönt med helt oplanerade dagar i kalendern! Vi får väl se vad jag hittar på. Om jag hittar på något alls...

8 kommentarer:

 1. Det är så härligt när man ser dom första lökarna titta fram! Jag gick en runda idag och såg snödroppar lite här och där!
  Hoppas du får sköna lata dagar ;-)
  Kram Marie L

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen19 februari 2014 18:22

  Underbart! Underbart!

  SvaraRadera
 3. SÅ fint, så fint!
  Ha sköna extra lediga dagar nu.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det hoppfullt med alla dessa lökar! Här lär de få ligga under snön ett tag till, snön vräker ner just nu - andra omgången idag, men den första smälte bort, men sen kom det ny, med råge! :)
  Ha det gött bland lökarna!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Den soliga framsidan av huset - där sitter jag också så fort det finns solsken. Jag och tulpanlökarna... Min man är snäll och kommenterar inget. :-)
  Skönt med sportlov! Hoppas du får härliga dagar.
  /E

  SvaraRadera
 6. Verkligen schyssta lökar! :-)
  Själv är jag bortrest på sportlov men ser också fram emot att komma hem och se vad för nytt som pipit upp när jag varit borta!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 7. Lökar på gång, oj oj ...

  Långt tills dess här hos mig i Vännäsby.. fast jag gillar ju vinter, var just ute och åkte längd..

  SvaraRadera
 8. Man blir ju så glad när man ser de där första lökarna sticka upp. Man vill att de ska blomma direkt, men riktigt så blir det ju sällan.

  Ha en fortsatt bra vecka.
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!