onsdag 30 april 2014

Fröken Linslus igen

Hon är allt en riktig linslus, den där fröken Grön... I majnumret av Hus&Hem Trädgård får jag vara med på ett hörn igen, den här gången under sektionen "Bloggarnas bästa idéer", där jag får tillfälle att dela med mig av min visdom om köksträdgård och odling. (Hoppas ni tolkar in självironin där på slutet...) 


Hur jag lyckades nästla mig in där kan man ju verkligen undra. Fast visst är det sympatiskt att även vi amatörer får vara med på ett hörn, hihi!

14 kommentarer:

 1. Du kan gott få synas, så fint som du har det i din trädgård! Säkert kan du inspirera ännu flera här.

  Grattis till uppmärksamheten och ha en fin Valborg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jag läste och noterade detta, samtidigt som även jag sträckte på mig lite "jag läser faktiskt hennes blogg iallafall" ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det jag ser! Tidning, fröken, och ägg ☺️😘

  SvaraRadera
 4. Ha jad ser detta så kul för dig. Och den där zinnia verkar ju helt underbar. Kanske kan vara något för mig. Kram på dig. Maria

  SvaraRadera
 5. Hur kul som helst att människor "som syns" inte bara är proffs tycker jag. Jag är bara så feg att jag alltid säger nej...får kanske skärpa till mig på det.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Kul! Det måste jag kolla in!
  Kram Marie L

  SvaraRadera
 7. Ingen blir väl förvånad att du får vara med?? Man blir alltid inspirerad när man tittar in här, så egentligen borde du väl ha en alldeles egen liten spalt i varje nummer...Grattis säger jag!!
  Ha en trevlig första maj också, Valborg har ju snart passerat så...
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Så kul tycker jag!
  Hoppas att du har haft en trevlig valborg!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Kul att du får synas lite här och där tycker jag! För jag tycker ju du är så duktig och du inspirerar mig hela tiden! :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 10. I tidningen igen? Jisses, snart världskändis. :-)
  Din kökshörna ser förövrigt jättefin ut. Hoppas vi får se när det frodas lite senare.

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 11. Kul att se att vi var "grannar" i tidningen. :)
  Tror det är roligare att vi vanliga odlare inspirerar andra att våga sig på, än de som har så avancerat odlande att man blir alldeles överväldigad och tänker att 'det där var inget för mig'.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 12. Så kul och grattis! Har inte den tidningen och hinner inte med att läsa fler än de jag har, men grattis ändå.Som du skriver, alltid kul att även "vanligt" folk får vara med....jag vet just inte i och för sig om man kan kalla dig för amatör...du verkar kunna det mesta...
  Ha det gott.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!