torsdag 15 maj 2014

Att må gott

Och så var arbetsveckan slut igen. Jobbväskan är slängd i ett hörn och mysbrallorna är på. Jag skrotar runt i köket, strimlar delar av en helgskinka som blev över från i påskas och gör (nästan) hemmagjord Hawaii-pizza. Tittar ut lite genom köksfönstret och fröjdas över allt det vackra där ute, medan jag väntar på att den ska bli klar.


Tre helt oplanerade dagar ligger framför oss. Solen har hittat tillbaka till Skåne under dagen, och SMHI lovar fortsatt hyfsat väder resten av helgen. Jag mår gott! Hoppas ni gör detsamma.

8 kommentarer:

 1. Du har det så fint o städat... hmmm här är råddigt nu men ändå mår man väl bra! Nä nu ska jag ta o röja lite i vårt sovrum o sen kasta i en tvättomgång i maskinen.. Ha de gott

  SvaraRadera
 2. Vad skönt med en ledig fredag! För egen del är det kneg en dal till, men sen... då blir det horisontalläge på gräsmattan en stund.

  SvaraRadera
 3. Låter härligt! Alltid lika skönt att dra på sig mysbrallor/trädgårdsbyxorna och slippa vara "jobbklädd" Jag ser också fram emot helgen men jobbar fredag förmiddag först, men det är allt bra skönt att sluta 12 på fredagar!

  Må gott!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot helgen. Dra på sig trädgårdsbyxorna och en hel dag ute i det gröna.Hoppas nu på värme så att grönskan kommer igång :-)
  Funderar på hur jag ska få det fint runt min köksträdgård. Vill ju så gärna visa det senare!

  Ha en härlig helg
  Kram
  Heléne

  SvaraRadera
 5. Jag mår hur bra som helst!
  Har ju tagit ledigt i morgon för att njuta i trädgården.
  Känns hur bra som helst.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas hoppas hoppas på sol och värme i helgen! Längtar ut i trädgården....det har ju växt en del nu under regnveckorna....både sådant som ska växa och sånt som helst inte ska växa alls! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 7. Ja, visst mår man gott när det äntligen blir lite majkänsla i vädret!
  Det låter bra med helg för dej och skinkan som fixar sej!
  Här är det torpet som gäller - potatissättning och sådd!!! Så man har väntat på detta väder!
  Ha en jätteskön helg med eller utan skinka!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 8. O jag sitter i soffan hemma o längtar redan hem sådär du vet. Vill vara här hemma alltid men jobbet kallar en stund imorgon för vissa somliga...

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!