fredag 25 juli 2014

Spontanshopping

Maken ville ta en snabb tur till civilisationen för att se om han kunde hitta någon slags luftkonditionering att köpa för att överleva värmen hemma. Jag följde med mot löfte om att få ta en snabb titt på Blomsterlandet. Någon AC som var i vettig storlek och prisklass hittade vi inte, men på en halva-priset-hylla på Blomsterlandet hittade jag ett ensamt par Garden Girl-byxor i just precis min storlek. Modellen passar min rumpa osedvanligt bra (jag har ett gammalt par i annat mönster sedan flera år tillbaka), och så var de ju gröna!


På samma REA-hylla hittade maken en kratta som gör fina raka linjer i gruset. Brackigt som bara den, haha! Klart vi måste ha en sån till grusgången på framsidan, nu när vi har en så fin grind.


Det är nog så att vårt grus är aningen för grovt för att krattan ska ge den riktigt rätta effekten, men det blev ändå ganska prydligt när maken testade den. Tänk sicka grejer man kan få för sig att spontanshoppa när skallen är varm...


Och vet ni, alldeles nyss fick vi en efterlängtad regnskur! Så ljuuuuuuvligt, även om den var försvinnande kort. Nu luktar hela trädgården underbart gott av nyduschade växter och varmvått grus. Törs man hoppas på lite mer? Jag tror faktiskt jag hör åskan mullra lite på avstånd!

4 kommentarer:

 1. Snygga byxor!! Härligt med en regnskur:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Har nog aldrig blivit så glad för en regnskur ☺️💚

  SvaraRadera
 3. Inte en droppe regn här, inte ens ett litet moln.

  SNygga byxor! Jag har shortskjolen och gillar dem mycket.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken smart kratta! Klart ni ska ha ränder nu när ni har så fin grind!

  Lycka att få lite regn! Vi väntar fortfarande! Hettan är nästan outhärdlig här! Hoppas på regn nu i helgen!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!