torsdag 9 oktober 2014

Nina pretty ballerina

Det har inte precis varit något rosår på Solhäll. Sommaren har varit alldeles för torr, och eftersom vi har egen brunn så har jag verkligen inte skämt bort rosorna med mer vatten än vad nöden har krävt. Visst har det blommat lite här och där, men inte så där maffigt och frodigt som man vill att det ska göra. Nu med höstregnet har det däremot satt fart. Idag visar Nina Renaissance upp sin allra vackraste blomma för i år. En enda fluffig ballerina.


För mina framtida rosors skull, så håller jag nästan tummarna redan nu för att nästa sommar ger oss mer regn. Iallafall lite då och då...

5 kommentarer:

 1. Vilken vacker ros!
  Mina rosor blev angripna av allt rosor kan angripas av så dom klippte jag ner tidigt och nu har dom blommat lite det sista.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Det var så länge sedan jag tittade in här. Har varit en värdelös bloggvän det sista året. Men som du säkert läst om på min blogg så miste jag min son Martin den 16 november förra året. Idag har jag för första gången startat en bloggutmaning inne hos mig och hoppas så klart du har lust att titta in. Kramar Pia

  SvaraRadera
 3. Otroligt vacker ros, den kan ju nästan mäta sej med min favorit, "White Nights"!
  Ja, vi får hoppas på lite mera regn nästa sommar. Mina rosor förde en tämligen tynande tillvaro, trots vattningen!

  Lisa

  SvaraRadera
 4. Men så himla fin!!! Här har det inte heller varit något överdåd av rosor, men jag är inte så bra på dem heller. Fast jag har ju haft ohyra på allting i år, även rosorna. Trök!

  /Jenny

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!