måndag 29 december 2014

Göra ingenting

Ja jäklar, så kallt det blev! Imorse vaknade vi till årets bottennotering på -14 grader här i "Glesbygd". Glasverandan förvandlas till rena rama igloon under rådande temperatur, men i övriga delar av huset är det varmt och gott. Elementen jobbar verkligen för högtryck, hehe!


Jag har fallit in i den stora latheten, så här när julhelgerna är slut och alla sociala aktiviteter är avklarade. Igår var jag inte utanför dörren överhuvudtaget (inte ens med soporna, som står kvar ute i smatten), och känner jag mig själv rätt lär det förmodligen bli samma visa idag. Ingen är så bra på att göra ingenting som jag!

5 kommentarer:

 1. Riktigt svinkallt här också!
  -15 idag och med både snö och frost!
  Nej, det känns skönast att vara inne! Det låter härligt med innevärmen! Här har varit lite kyligt inomhus sedan strömavbrotten, där tydligen elementen också går via elen!

  Fortsätt du att göra ingenting - jätteskönt, och jag följer ditt exempel!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Låter rött skönt det dör! Här blev det visst stora rokaddagen av allas sovrum 😳😂 så man bäst firar födelsedag gissar jag 😂

  SvaraRadera
 3. Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting! Tisdag ser jag mej omkring etc. Utmärkt visa att sjunga dagar som dessa :-) Älskar mönstret som uppstår på kalla fönster. Det är väl det man har glasverandor till om vintern!

  SvaraRadera
 4. Riktigt bister hos oss med..
  Men tro't eller ej, jag har stuckit ut näsan en gång idag. Men det är mer än vad katten har gjort! ;)

  Vad fint du har i gröna rummet!
  Verkligen ett trivsamt rum!

  Ett gott slut önskar jag Dej!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Låter rätt behagligt, jag är oxå bra på att göra ingenting, men just nu är det flyttkaos här, vi gör en rotering utan dess like på rummen på övervåningen.

  Jenny

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!