fredag 13 mars 2015

Fredag den trettonde

Efter en intensiv arbetsvecka parkerar jag mig i husets nya favorithörn: I soffan vid den trearmade läslampan. Här tänker jag nu sitta resten av dagen (kanske rentav resten av helgen), mumsa fredagsnachos, bläddra i två nya trädgårdstidningar och titta på sista säsongen av "Sons of Anarchy". Möjligtvis gör jag en liten paus för att ta mig ner på byn och inhandla nya tulpaner. De på bilden vissnade nämligen redan i början av februari, hihi!


Det faktum att det är fredagen den trettonde för andra gången i år, bekommer mig faktiskt inte det minsta. Jag råkar nämligen vara född på en fredag den trettonde, vilket väl i det närmaste måste betyda att jag är immun mot tråkigheter en sådan här dag. Borde det rentav inte vara min turdag? Jag kanske måste handla en trisslott också...


P.S. Och för alla er glassgalningar där ute, kan jag meddela att Ben&Jerry-glassen smakade alldeles utmärkt. Men det förstod ni nog redan! D.S. 

1 kommentar:

  1. Vilket underbart soffhörn ni fick med bokhyllan! Det är fantastiskt fint med platsbyggda bokhyllor! Tack för inspiration!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!