torsdag 5 mars 2015

Glädjande återbesök

Jag blev faktiskt lite glad idag, när jag hittade en gammal favorit på återbesök i tidningshyllan på affären: Trädgård & Blommor. Tidningen försvann ju för något år sedan, vilket var synd, eftersom det var min absoluta favorit bland trädgårdstidningarna. Bara "trädgårdspornografi" och ingen riktig substans i innehållet, kanske en del tycker, men jag får erkänna att jag faktiskt tillhör kategorin trädgårdsnördar som föredrar vackra och inspirerande bilder framför långa och informativa faktatexter. 


Nu verkar det dock som att det här är ett tillfälligt återbesök, så jag får väl njuta lite extra. Fast att ta fram gamla nummer, som ligger sparade i källaren, är ju inte så dumt det heller.

7 kommentarer:

 1. Man behöver lite trädgårdsporr då och då! :-)

  SvaraRadera
 2. Den ska jag ha lite span på då. Man klarar sig bra på vackra bilder...:)
  Ha en go helg nu
  Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Håller med dig, hellre många vackra bilder än mycket text. Det är bilderna som inspirerar! Får ge mig ut och söka rätt på ett ex tror jag bestämt, tack för tipset!
  Önskar dig en skön kväll!
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Jaa, den måste jag köpa, den är så bra! Gillar verkligen trädgårdstidningar, och den där är bra! Synd att den bara är på tillfälligt besök.

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Bilder säger helt klart mer än text och ibland behöver man bara en färgboost.
  Trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
 6. Hahaha, den framsidan kommer på min blogg också inom kort - det är ju mitt växthus på framsidan! :-)
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 7. Jag håller med dig, har också saknat den och älskar fina bilder, informativa texter orkar jag oftast inte läsa. Fast jag skulle behöva...

  Jenny

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!