fredag 6 mars 2015

Sent helgtips

Ni som bor i Skåne-krokarna har väl inte missat att det pågår en kombinerad hem- och trädgårdsmässa i Malmö i dagarna? Det är Stora Villamässan och Vår Trädgård som slår sina påsar ihop i år, och imorgon ska jag dit och hänga med två väninnor. Det blir en smidig utflykt för mig, trots att jag bor längst ifrån; jag bara sätter mig på tåget i Osby och sitter kvar ända fram till Hyllie, där Malmömässan ligger numera.


Enligt mässprogrammet (som går att läsa HÄR) får vi fint sällskap av bland andra Gunnel Carlson, Peter Englander, Hannu Sarenström, Bosse Rappne och Martin Timell. Peter Bengtsson och Tony Johansson från TV-tävlingen "Trädgårdskampen" är visst också där. Med så många trädgårdskunniga människor på ett och samma ställe, så borde det finnas en hel del trevlig inspiration att hämta. Blir det trist kan man ju alltid glida över till köpcentret Emporia och shoppa lite istället, hihi!

P.S. Och nu hoppas jag verkligen att väninna nummer 1 gör som hon brukar och INTE läser den här bloggen, för annars tror jag bestämt att jag och väninna nummer 2 kan glömma den där födelsedagsöverraskningen... D.S.

1 kommentar:

  1. Synd att jag missade dig - jag var också där i går...:-)
    Kram
    Elin

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!