fredag 20 mars 2015

I väntan på vårdagjämning

Den 20 mars 2015 har visat sig bli en händelserik dag, med både Rock the Socks-manifestation (ni vet olika strumpor för att hedra olikheter) och solförmörkelse på en och samma dag. Fast nu inväntar jag det bästa av allt, nämligen att klockan ska bli 22.45 så att vårdagjämningen ÄNTLIGEN infaller!


Vår i kalendern = vår på riktigt! Att det ska bli snöblask imorgon väljer jag att ignorera. Om jag tar en riktigt lång sovmorgon och dessutom en rejäl middagslur på det, så kanske det faktiskt är vår när jag vaknar!

P.S. Vi har fått igång nätet, men har fortfarande inget WiFi, så maken och jag får turas om att köra direkt på kabeln. Förhoppningsvis kan det bli lite bokläsning här ikväll, istället för en massa onödigt slösurfande... D.S.

4 kommentarer:

 1. Vilken vacker viva!
  Ja, vårdagjämning och ruggigt värre! Säkert blir det bättre framöver!

  Ha en fin och skön fredagskväll och helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Ja, här snöar det för fullt, men jag hoppas det smälter bort under helgen. Ha en riktigt skön fredagkväll!

  SvaraRadera
 3. Vårdagjämning. Det får man väl fira? Jag tror minsann att jag hart hört det, för jag har i alla fall tagit fasta på det och har därför munnen full av ostbågar.
  Sov gott så ses vi när våren kommer!

  SvaraRadera
 4. Jättefin blomma o vilken fin färg. Här är också våren på gång..men inte lika långt som hos dej..alltså inga krokusar ännu. Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!