onsdag 25 mars 2015

Våffeldag

Att visa en bild på våfflorna vi åt till kvällsmat hade ju varit passande på Marie bebådelsedag, fast vi var så hungriga så vi hann glufsa i oss dem innan jag ens hann komma på tanken att ta fram kameran. Goda var de iallafall, med grädde och hallonsylt. Mums!


Våfflor är nog nästan den enda mat vi faktiskt äter vid köksbordet; det är ju så himla praktiskt att sitta nära våffeljärnet och slippa springa fram och tillbaka mellan rummen. Annars äter vi så gott som alltid framför TV:n om kvällarna. Ja, nästan alla andra måltider också, för den delen. Är man vuxen så får man göra precis som man vill!

Vi fick en ny bredbandsrouter idag, så nu har vi trådlöst nät i huset igen. Ordningen är återställd, hurra!

8 kommentarer:

 1. Våfflor är ju väldans gott, och rejält med grädde ska det vara. Själv har jag lite svårt för att äta framför tv:n, men självklart ska man göra som man vill. :-) Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Så gott det är med våfflor! På sommaren är det nästan som godast. Då brukar jag stå ute i trädgården och grädda dem. Ha en fin onsdagskväll!/Helena

  SvaraRadera
 3. Mums! Vi har också ätit våfflor ikväll, med grädde och blåbärssylt. Himla gott är det! Nu ligger vi helt utslagna i soffan och kikar på tv.... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 4. Vi fuskade med våfflorna igår för mannen körde till Norge i natt och det är ju trevligare att äta när man är fler. Bra då kan du hålla ställningarna på bloggen nu då.
  Ha det så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Nej, vem tänker på att ta bilder när man äter något gott?! Inte jag heller, man har liksom fullt upp med annat då, så jag förstår dej så väl. :)

  Härligt med våfflor! Jag måste nog försöka få igång mitt våffeljärn till helgen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Nej, vem tänker på att ta bilder när man äter något gott?! Inte jag heller, man har liksom fullt upp med annat då, så jag förstår dej så väl. :)

  Härligt med våfflor! Jag måste nog försöka få igång mitt våffeljärn till helgen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Jag glömmer också bort att ta bilder när jag vill äta!
  Våfflor är så gott, med sylt och glass!

  SvaraRadera
 8. Ja mycket kan jag anamma men gränsen går vid att äta vid tv:n, nej jag vill nog duka vackert, tända ljus och ägna mig åt min "bordsgranne":)
  Skorpan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!