måndag 20 april 2015

Gult och blått

I trädgården kan man nästan tro att det är svenska flaggans dag, fast det bara är april. Gult och blått är de mest dominerande färgerna just nu i april, och på något sätt känns det som att det hör våren till. Mest iögonfallande är forsythian, som liksom inte går att undvika. Den lyser knalligt gult på långt håll och syns var man än står i trädgården, eftersom inga andra buskar och träd har hunnit bli gröna än.


Och precis som jag misstänkte redan tidigare i vår har det lilla ormögat (eller säger man kanske ormögan i bestämd form när det är en planta?) brett ut sig mer än någonsin och bildar ett knallblått fält under päronträdet. Jag låter den härja fritt!


Jag slår mig ner i min däckstol och beundrar hela härligheten. Att ha en heja-Sverige-trädgård är trots allt inte så dumt! Iallafall inte nu så här i april.

3 kommentarer:

 1. Blått och gult i sann Heja-Sverige-anda funkar fint för mig. Så länge det är vår i trädgården så får den ha vilka färger den vill. :-)
  Må så bra i din däckstol

  SvaraRadera
 2. Så fin stol
  Ha en fin kväll
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Allt är förlåtet i April. Till och med gula blommor. Men på riktigt, tror att ljuset är bättre på våren för gula blommor, utan det gröna så ser det ju faktiskt krispigt och fint ut. Härlig stol att titta på allt det fina från!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!