måndag 13 april 2015

Magic Metallic

Inspirerad av flera olika blogginlägg den senaste tiden (inte minst det HÄR inlägget hos Helenas Hem och Trädgård och det HÄR inlägget hos Trägårdsföreningen Accleja) blev jag himla sugen på att testa Magic Metallic-färg. När man kombinerar olika komponenter och målar dem samtidigt på olika material, så kan man få fram både rosteffekt och ärgeffekt i olika gröna nyanser. Låter som det perfekta trädgårdspysslet i sommar!


Jag lade in en liten beställning hos Tant Gräddelin i förra veckan, och idag kunde jag hämta ut mitt paket på Schenker. Nu gäller det bara att fundera på om jag har några grejer i mina gömmor som ska få sig en omgång färg. Det har jag alldeles säkert... Jag är sugen på att testa redan i helgen! Får väl återkomma med en liten rapport när jag har några alster att visa. 

4 kommentarer:

 1. Nu blev jag jätteinspirerad av dig! Tack för tipset! :-)

  SvaraRadera
 2. Så spännande det låter med de nya färgerna!
  Det ska bli kul att se vad du gör med dem!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se vad du hittar på. Jag provade både ärg och rost i fjol på betong och det var kul att se förvandlingen.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Tack för länkningen :) Det är verkligen jättekul & lätt & vi känner allihopa att vi nu letar saker hela tiden att ärja & rosta.Det blir nästan ett beroende ;)
  Det ska bli kul att se vad du ska göra!
  Lycka till!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!