onsdag 22 april 2015

Motljus

Och solen fortsätter att lysa över Skåne. Vilken härlig tid det är just nu! Enda smolket i bägaren är att man måste tillbringa 8 timmar av dagens bästa timmar inomhus, men det försöker jag ta igen om eftermiddagarna när jag kommer hem. Då sitter jag en stund på min gröna bänk bakom päronträdet och kisar ut över hela härligheten.


Jag noterar allt som återstår att rensas och klippas i rabatterna, men låter det inte bekomma mig det minsta. Det blir tid till det med framöver.


Sen strosar jag en sväng och tittar om det är något nytt som har slagit ut, och det är det så gott som varje dag. Mest går jag och väntar på något som ser ut att kunna spricka i blom vilken sekund som helst. Något som jag har gått och väntat på i flera år. Jag törs nästan inte säga vad det är, för då blir det väl ingenting, men jag kan viska det iallafall: Magnoooooooolia! Håll nu tummarna för att jag kan blogga om det snart!

7 kommentarer:

 1. Det låter så skönt, att sitta på bänken och bara vara. Jag har bestämt mig för att verkligen försöka ta det lite lugnt jag också i år!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ljuvlig, ljuvlig tid! Finns inte mycket som toppar detta!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Du har det så fint
  Ha en bra kväll
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Så fint hos dig!
  Håller tummarna för din Magnolia!
  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Så ljuvligt det låter med en grön bänk och att njuta i solen. Fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Nu är det verkligen tid att bara njuta och så klart h¨ller jag tummarna för att magiska M slår ut.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det ljuvligt nu och man vill bara njuta! Skönt att du kan hålla "Krav-Maja" på håll och ta det lugnt, trots att saker behöver göras - sånt är en konst!
  Säkert får du din belöning när M-blomman blommar!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!