tisdag 12 maj 2015

Spegel, spegel på väggen där

Den loppisfyndade spegeln som vi kom hem med i söndags har kommit upp på väggen. Helt enligt den ursprungliga planen hamnade den ovanför bordet i den lilla hallen innanför glasverandan. Tidigare hade vi en oval guldspegel här, som förvisso också var jättefin, men som kändes lite för liten. Den nya spegeln sitter som en smäck och reflekterar in mer ljus från glasverandan. Vi gillar den skarpt. Och så är den ju grön!


Ute på glasverandan skymtar våra omplanterade tomatplantor, som får stanna kvar där inne i väntan på bättre tider. Maj 2015 har verkligen bjudit på tvära kast när det gäller vädret, med frostmorgnar, sol, värme, regn och blåst om vartannat. Det senaste dygnet tror jag nästan vädergudarna har lyckats klämma in samtliga alternativ... Törs man hoppas på lite sol och värme till långhelgen, tro? 

6 kommentarer:

 1. Spegeln är verkligen som gjord för den väggen. Spegeln i sig är också superfin. Den är verkligen vad jag kallar ett fynd.

  Jag håller också tummarna för en fin långhelg. Kände mig nästan lite snuvad förra helgen, kunde inte vara ute alls så mycket som jag planerat.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, den spegeln var verkligen ett fynd! Du anar inte så avis jag är! :)
  Smart att möblera med speglar för ljusets skull.

  Vilka läckra plantuppbindare i förra inlägget!
  Tyvärr verkar inte vädret bli något vidare i helgen! *suck*
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Ojoj, vilken fin spegel! Och den passar ju perfekt där på väggen. Det kan jag kalla ett riktigt fynd. Ni gjorde många fina fynd på den där loppisen. Gillar verkligen tvåvåningskorgen i smide. Med kokosmatta eller mossa i botten kommer den att bli jättefin med sommarblommor. Eller också hittar du något annat användningsområde för den. Tidningskorg inomhus kanske...? En liknande Amerikakoffert har vi ärvt efter svärfar. Den stod många år oanvänd ute i garaget, men kom in i huset för några år sedan. Först tyckte jag att den var ganska ful, men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig... ;-) Nu förstår jag inte varför den stod i garaget förut. Hmmm....

  Jag hoppas också på solo och värme nu. Bara drygt 3 veckor kvar till vår sommarsemester och då måste det ju vara SOMMAR!!

  Majhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Sol skulle det förstås stå...

  SvaraRadera
 5. Spegeln perfekt, som gjord för platsen.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!