söndag 6 september 2015

Ny plantering

Ända sedan vi byggde den lilla stentrappan ner i moraset, så har jag tänkt att jag vill göra något fint bakom växthuset. Det har liksom blivit en sådan mysig hemlig hörna där, som det vore synd att inte göra något trevligt med. Här bjuder jag på en gammal bild, så att ni kommer ihåg hur det såg ut för någon månad sedan när vi höll på med trappan.


Jag kom igång lite sent, eftersom jag kom på att jag ville köra till Blomsterlandet och handla lite buskar, men vid 3-snåret började jag så äntligen gräva. Lagom till jag var färdig med både grävning och plantering, så kom regnet. Jag hann ta en snabb bild innan jag fick springa in med kameran, men här får ni iallafall en titt på hur det blev.


Det tar sig, minsann! Fler växter och en stenkant framtill ska på plats vad det lider. Bättre bilder och en mer ingående presentation av vad jag planterade får det bli en annan dag, när det är bättre fotoväder. Nu ska trädgårdsmästaren hoppa i duschen!

8 kommentarer:

 1. Åh, så fint ni har gjort! Vilket arbete sen!
  Jättesnyggt med naturliga stenar i trädgården!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Så fint det blir!
  Jag är fortfarande imponerad av all din energi :-)
  Tacksamt med regn när man planterat klart!!
  Kram!
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Vilket jobb! Men roligt sådant, och fint blir det! Nu fick jag lite inspiration, har varit lite trögt med grävandet i trädgården, ja hela augusti var ju allt knastertorrt och jag kom nog av mig då tror jag. Men nu har det ju regnat så nu borde jag kunna komma igång med lite av varje där ute...


  Önskar dig en trevlig vecka!
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Det blev ju jättebra. Extra fint med deh lite tuktade hasseln (?) vid trappan. Fördelen med regn när man precis planterat är ju att man slipper vattna och så ser det ju så extra grönt och frodigt ut också.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Det blir jättefint! Jag borde gräva om lite och dela växter, hoppas på en enorm energi framöver. Just nu har jag koncentrerat mig på att klippa bort en massa visset och vildvuxet i rabatterna så de ser åtminstone lite snygga ut.

  SvaraRadera
 6. Vilken skillnad!! Trädgårdsmästaren är duktig att hantera spaden:) Snyggt!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Vilken skillnad! Kommer att bli hur fint som helst när det växer ihop! Jag skulle vilja se en översiktsbild av er trädgård för att förstå hur allt hänger ihop - du har ingen drönare i garaget månne...?
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 8. Fasen vad jag önskar att jag hade egen trädgård när jag ser din :)


  Ha en kanonvecka :)

  LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!