tisdag 27 oktober 2015

Frost

Vädergudarna vet uppenbarligen att det är vintertid. För andra dagen i rad vaknade vi till morgonfrost och ett par minusgrader. (Nja, iallafall jag. Maken har höstlov och får sova längre.) Och för andra dagen i rad tänkte jag att jag borde ställa in den där daliakrukan som står och huttrar på planteringsbordet. Nu är det kanske kört för den...


Vantarna har åkt fram för länge sen, men nu börjar det baske mig bli dags att rota fram mössa och en varmare jacka också. Det kanske får bli kvällens aktivitet. Hoppas ficklampan är laddad, för det är mörkt på vinden...

3 kommentarer:

 1. Ja, det var väldans - att ni har frost! Det har nog inte vi just nu - inte vad jag vet i alla fall och dahlior blir inte vackra efter en frostnatt! Hoppas att det ändå gick bra!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Ja, nu börjar det kännas att vi närmar oss vintern. Riktigt kallt på kvällarna och tidigt på morgonen när man ska ut med hundarna. Ändå så vackert med frosten som gnistrar i naturen. Fin kväll till dig.

  SvaraRadera
 3. Jag blev så förvånad när jag kom ut i går morse och var tvungen att skrapa bilen! Hm, det här med frost och kyla är verkligen inte min grej. Nåja. Nu skiner solen i alla fall.
  Ha det bra!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!