lördag 2 januari 2016

Stugmys och nyårslöften

Efter en och en halv timme på ett iskallt tåg, en varm choklad på centralen i Kristianstad och en lång varm dusch hemma i mitt eget badrum börjar jag tina upp så smått. Det finns ingen som får så kalla tår som jag... Nu tassar jag runt i min lilla stuga i julklappstofflor och pyjamas och myser. På tredje varvet nallar jag några övergivna nyårschips (hrm, ja inte så några...) i köket innan jag slutligen intar soffläge. 


Apropå chips; det där med nyårslöften är inget för mig. Jo, förresten! Jag lovar att jag ska unna mig en ny bukett varje vecka ända fram tills jag kan plocka buketter i min egen trädgård. Det gjorde jag förra året också, och det var ett löfte som var lätt att hålla!

4 kommentarer:

 1. Usch det lät som en kylig tågresa...men skönt att du fick komma hem och mysa sen iallafall!.
  Jag brukar inte heller ge några nyårslöften men jag har dom senaste åren också försökt att köpa en bukett varje vecka. Röker inte o inte många andra såna laster... så då tycker jag man kan köpa något vackert. Det gör så mycket med en fin bukett på bordet!
  Fortsätt mysa du! Kram/Nettan

  SvaraRadera
 2. Det va ett bra nyårslöfte som alla kan ta efter...Oj fy för kalla tår o fötter..inge bra alls...och chips.. Jag köpte en påse igår o tänkte vi skulle äta opp den, (barnbarnet Lukas är här) men påsen är oöppnad.. kanske ikväll.Men ostbågarna , den påsen är öppnad;O)))

  SvaraRadera
 3. Så skönt att mysa i julklappstofflor och pyjamas - helt min stil!
  Det låter ju som ett utmärkt nyårslöfte!
  En god fortsättning på nya året önskar jag dej!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Fin löfte med fräscha blommor varje vecka. Det skulle jag också kunna tänka mig. God fortsättning på det nya året. :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!