lördag 13 februari 2016

Härlig heldag

Idag har jag verkligen haft en härlig heldag med mina två kära väninnor från "Storstad". Vi laddade upp med brunch hemma på Solhäll på förmiddagen, innan vi begav oss ut på en rejäl loppisrunda här i nejden. Fem ställen hann vi med den här gången, och inte kom vi tomhänta hem idag heller. Tro't om ni vill, men jag var faktiskt den som kom hem med minst pryttlar. Fast kanske knäppast... Eftersom det har snöat idag, så kände jag nämligen helt plötsligt ett akut behov av en kälke, haha! Men nog är det en rasande grann kälke!


En härlig cheesecake-fika i de sköna sofforna på Fröjd i Osby hann vi också med,  och slutligen även en hemlagad middag med rosa bubbel och efterrätt, innan det var dags för tjejerna att styra kosan tillbaka till "Storstad". Tack för idag, flickor! Vad kloka vi är som firar varandras födelsedagar på det här sättet!

2 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Ja, ni fick väl med flera bra saker: vänner, god mat, fika och loppis;) Vilken vacker gammal kälke, den pryder verkligen sin plats. Gjorde några små loppisfynd häromdagen men tyvärr är det inte mycket som har öppet denna årstid. Jag får väl vänta till sommarens loppisar...Har en liten lista med saker jag letar nu faktiskt....
  Trevlig Alla hjärtans dag förresten! /Nettan

  SvaraRadera
 2. Så fint fynd!
  Min gamla vita kälke pryder sin plats som skohylla inomhus.
  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!