fredag 19 februari 2016

Riktig fredag

Hej hopp, fredagkväll! Jag är här nu! Tacosallad, cashewnötter och sista avsnittet av "Shetland" står på kvällens program, och om maken får bestämma så hinner vi klämma in Matt Damons senaste film "The Martian" ovanpå det. Det bästa av allt är att man får sitta i soffan och nicka till lite som man vill. Då är det riktig fredag, minsann!


För somliga i familjen väntar nu en hel veckas sportlov, och för somliga (hrmmm...) gör det inte det. (Tänka att det finns lärare som har vanlig hederlig semestertjänst.) Någon semesterdag eller två i slutet av veckan kanske det ändå kan bli för den där stackaren (hrmmm...) som inte har lov. Den personen ska nog se till att ordna det så!

4 kommentarer:

 1. Ja när man blir pensionär då har man lov länge, det är man välförtjänt . . .
  Här har sportlovet precis varit och skåningarna får sitt till veckan.
  Lite mer snö fick vi i veckan, så än är det vinter, men något händer dock
  i luften man känner det . . .
  Trevlig helg/ Eva

  SvaraRadera
 2. Låter inte fel med sportlov förstås...så hoppas "somliga" också får nån dags ledighet.....;)Här får barnen vänta ett par veckor till på lov.
  Och fredagkväll är ju inte helt fel det heller....fast det beror ju på vad man har för jobb....för "somliga" kan fredag betyda att man har en hel jobbhelg framför sig......
  Hoppas du får en trevlig helg i alla fall:)
  Kram/Nettan

  SvaraRadera
 3. Alla borde få ha sportlov. Själv ska jag jobba 40 timmar och det enda sportiga med det kommer att bli den lilla promenaden mellan bilen och arbetsplatsen.
  Nåja. Snart kommer våren och DÅ ska jag utöva sporten Trädgårdsgrävning.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Ja du inte ens jag får något lov, det är slut med den lyxen haha,fast jag är ju ledig jämt nu. Hoppas ni får lite snö att vara ute i det är nog det enda som lockar barnen ut nu för tiden. annars är det nog innesittande hela dagen.Det får nog räcka med oväder nu tycker jag längtan är stor till våren och kolonin.
  Ha en fin helg i alla fall
  kram Meta

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!