fredag 15 april 2016

Varendaste litet steg

Så makalöst snabbt våren spränger fram nu! Från min bloggplats i röda rummet ser jag ut genom fönstret mot norr, över syrénhäcken längs uppfarten. Där trängs mängder av stinna gröna knoppar på grenarna. Snart händer allt på en gång. 


Det är inte alltid man hänger med i svängarna när allt väl sätter fart, men jag ska verkligen försöka stanna upp och njuta av varendaste litet steg som våren tar i år. Som man har längtat, så vore det ju himla dumt att missa allt!

2 kommentarer:

  1. Så fint du beskriver det som skjer akkurat nå! Det er så viktig å nyte øyeblikket, i morgen kan dagens under være forbi! Ha en fin aprillørdag! Hilsen Anne-Kristin fra Lykkelig i hagen

    SvaraRadera
  2. Ja det gäller att försöka hinna med för visst går det fort när våren kommer. Ser att vissa buskar nog bara behöver några varma dagar innan bladen slår ut....men nu har det blivit kyligare igen och häromnatten snöade det rejält...fast det smälter ju lika fort som tur är. Snödroppar, krokus, rabarber och några tulpanblad är väl vad som kikat fram i trädgården hittills men jag blir såglad för varenda litet blad.
    Ha en fin helg! /Nettan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!