fredag 20 maj 2016

Trätråg från Tranås

När det gäller ett bra fynd är jag är som jätten Argos. Ni vet, han killen med 100 ögon i den grekiska mytologin, som alltid hade ögonen med sig. Allt som behövdes idag var en kvart över mellan två aktiviteter i Tranås på vår fortsatta studieresa, och så var jag hux flux ägare till ett gammalt trätråg. En antikaffär mitt i stan hade en stor Allt-ska-bort-skylt i fönstret, och sånt kan man ju inte motstå. 


Mina kollegor börjar bli luttrade när det gäller mig och alla mina knasiga infall. Stor buss hade vi ju också, så hemtransporten var minsann inget problem. Och till mitt försvar kan jag säga att en av mina lika loppistokiga kollegor hade en hel del otympliga grejer med sig hem, hon också.

Jag ska nog hitta på något kul med tråget nere i köksträdgården, så i väntan på den ultimata planen så slängde jag in det i växthuset. Användningområdet brukar liksom lösa sig, förr eller senare. Det vet vi ju sedan tidigare, eller hur? 

4 kommentarer:

 1. Så fint.
  Ha en fin helg!
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Du lyckas alltid fynda du! :) Fint var det och ja, du hittar ju säkert på nåt att använda det till.....du lyckas alltid med det också!
  Ha en fin lördag och det ser ju redan soligt och lovande ut efter en regnig och dimmig natt. Kram/Nettan

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt tråg och du är fantastisk på att nosa upp fynd överallt !!
  Kommer att bli jättefint med växter i!
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!