söndag 8 maj 2016

Vårens varmaste dag

Idag har det varit årets utan tvekan varmaste dag (hittills) i "Glesbygd". Jag och en trevlig kollega (tillika loppisfantast och trädgårdsnörd) hade bestämt att vi skulle ta en liten runda till skroten under förmiddagen, så det gjorde vi. Där finns det alltid roliga saker; idag hittade jag två coola smidestrianglar på fot som blir toppen att ställa krukor på. (Fast större än den på bilden.) 


En idrottsförening i grannbyn hade utomhusloppis strax efter lunch, så vi passade på att ta en titt där också. Inte så många fynd den här gången, men en liten griffeltavla kan man ju alltid ha. Den kom komplett med riktig hartass att sudda med, men den tycker jag nog är lite väl läskig... (För övrigt sålde de en likadan visp som den jag köpte igår för TVÅHUNDRA kronor på ett speciellt antikbord! Det ni!)


På eftermiddagen visade termometern på 25 grader och lite till. Vad gör Fröken Grön då? Jo, hon passar på att gräva en ny rabatt. Mer om det imorgon, när den värsta geggamojan har lagt sig och  det lilla projektet gör sig bättre på bild. Nu tar vi en paus från vårvärmen och tittar på hockey-VM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!