lördag 7 maj 2016

Vips, en visp!

I förmiddags tog jag med mina föräldrar på en liten loppispromenad upp längs backen. Första loppisen ligger redan efter 100 meter och till den andra är det inte så väldigt mycket längre, så man kan inte precis kalla det för en långpromenad, hihi! Hur som helst, så kom jag hem med den här fina gamla grunkan; en visp i glasburk. Är den till för att kärna smör i, tro? Eller vispa grädde till pannkakorna?


Den har stått i fönstret på en av loppisarna i ett par månader, och jag har pillat på den flera gånger, men eftersom prislappen visade en bra bit över tresiffrigt tidigare så har jag låtit den stå kvar. Idag visade prislappen 45 kronor, så då fanns det ju inte så mycket att fundera över. 


 För övrigt har det varit ännu en strålande dag i "Glesbygd", men jag har faktiskt tagit det ganska lugnt efter två dagars hårt trädgårdsarbete. Fast en liten kvällsrunda får det nog iallafall bli. Eller en lång... 

4 kommentarer:

 1. Alltid trevligt när man kan hitta något till nedsatt pris. För att inte säga rea. Himla cool mojäng. Förmodligen helt oanvändbar, men vad gör väl det?!

  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. En sådan "grunka" har jag efter mina farföräldrar och jag tror man kärnade smör med den. Den pryder sin plats i köket och barnbarnen tycker om att veva runt.
  Ha det fint - än är inte helgen slut!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Det kallar jag en rabatt värd namnet! Mycket bättre än den storköpsrabatt på 5% som min lokala ica-kvantum brukar erbjuda mig... Och vilken härlig gammal grunka! Gamla bruksföremål är det vackraste jag vet.

  SvaraRadera
 4. Verkligen fin
  Ha en fin kväll!
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!