fredag 6 maj 2016

Stora röjardagen

Idag har mina föräldrar varit här, och för andra året i rad har pappa och jag gått loss på moraset med röjsåg. Det är ju rent makalöst så annorlunda det ser ut när allt torrt gammalt gräs och alla risiga gullrispinnar är bortrensade! Så otroligt stort det egentligen är här nere. Och tomt! 


Pappa hade motorsågen med sig också, och på uppdrag av mig kapade han resterna av en gammal stam så att den blev lägre och fick en rakare snittyta. Här kan man nog ställa något kul, tänker jag. En blomkruka eller ett solur, kanske. Vi får se vad det blir. Vid foten av stammen växer en gammal humleplanta, som jag ska klippa till och snurra runt stammen lite grann.


Efter en hård dags arbete belönade vi oss med köpt pizza till middag. Nu blir det karameller och "Lets Dance". Sen somnar vi nog ovaggade. Imorgon kanske man skulle ge sig på och vila kroppen lite...4 kommentarer:

 1. Man blir så härligt trött efter en röjardag, både kroppen och knoppen blir nöjda! Har också klippt gräset nu, och vips blev det mindre tufsigt och tråkigt!

  Må gott och njut av ledigheten!
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vilka möjligheter...bara att börja spåna! Och tänk så många loppis fynd som får plats;))
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Härligt med lite röjning. Vad stor trädgård ni verkar ha! Där finns ju massor av plats för nya roliga idder som du brukar ha så gott om! Blir intressant att se vad du hittar på sen. Det är ju faktiskt rätt otroligt hur du "förvandlat" er trädgård hittills! :)
  Hoppas du har en härlig dag!/Nettan

  SvaraRadera
 4. Ännu mera macho. Röjsåg är "da shit".

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!