torsdag 5 maj 2016

Tio ljuvliga timmar

Kombinationen helgdag och kanonväder känns nästan för bra för att vara sann. Idag har jag varit ute i TIO ljuvliga timmar! Årets första gräsklippning blev äntligen av. Jisses så mycket gräset hade växt, och jisses så många gånger jag fick tömma uppsamlaren! 


När gräset väl är klippt har man hux flux en prydlig trädgård, oavsett hur långt man har kommit med rabattrensning och klippning i övrigt. En bra quick fix, helt enkelt.


Fast några rabatter har jag också hunnit rensa och gödsla idag. Och vet ni vad? Imorgon kommer det en ny dag med fint väder. Och jag är ledig då också, hurra!

7 kommentarer:

 1. Ja, man tror nästan inte det är sant när man studerar sina väderappar! :-) Men svensk som man är så börjar i alla fall jag genast oroa mig för att trädgården ska torka ut... Snacka om att INTE fånga dagen, haha!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Vilken FANTASTISK blogg! Eller ja, ett fantastiskt hem och trädgård. Jag är så avundsjuk så hela jag är nu grön.... passar ju bra med tanke på vilken din favoritfärg verkar vara :)
  Jag lägger genast din blogg på "läsa-listan"
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du hittade hit!

   Radera
 3. Ja det har ju blivit sommarväder helt plötsligt! Och det märks verkligen på både träd och rabatter. Så härligt! Idag har vi varit ute och pysslat med olika trädgårdsprojekt hela dagen.
  Hoppas du har en härlig trädgårdsdag du också!/ Nettan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra att det vackra vädret har hittat till fler platser i Sverige!

   Radera
 4. så mysigt det ser ut!

  SvaraRadera
 5. Så otrolig grönt Ni har det, skiljer sig så åt i vårt land.

  Ditt / Ert hus är så mysigt tycker jag.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!